Στη σελίδα μας αυτή μπορείτε να δείτε όλη την ποικιλία από τα στρώματα χωρίς ελατήρια (στρώματα αφρού) της fs-stroma.gr.
Τα στρώματα ύπνου διακρίνονται σε κατηγορίες με βάση την σκληρότητά τους, το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά, όπως την καταλληλότητά τους για το χειμώνα ή το καλοκαίρι, τις υποαλλεργικές τους ιδιότητες κλπ. Η βασικότερη όμως διάκρισή τους είναι ανάμεσα στα ανατομικά και ορθοπεδικά στρώματα. Στα ανατομικά στρώματα ανήκει και η κατηγορία με τα στρώματα χωρίς ελατήρια ή αλλιώς στρώματα αφρού όπως είναι γνωστά.
Τα στρώματα αφρού (στρώματα χωρίς ελατήρια) που παράγονται από Memory αφρό θεωρούνται από τα πιο ανατομικά προϊόντα, καθώς έχουν την δυνατότητα να διασκορπούν ομοιόμορφα την πίεση του σωματικού βάρους του κάθε ανθρώπου και να παίρνουν το σχήμα του σώματος του. Ο Memory αφρός έχει εφαρμογή σε αρκετά πεδία της διαστημικής έρευνας, καθώς είναι ένα υλικό το οποίο απορροφά τους κραδασμούς. Επίσης αντιδρά στην θερμοκρασία και το υλικό γίνεται μαλακότερο όταν έρχεται σε επαφή με τα πιο ζεστα μέρη του σώματος, ενώ παραμένει αναλλοίωτο σε όλα τα υπόλοιπα.
Στρώμα χωρίς ελατήρια Silver
Στρώμα χωρίς ελατήρια Silver
Από: 515 ευρώ

Ανατομικό στρώμα Bamboo
Ανατομικό στρώμα Bamboo
Από: 390 ευρώ

Ανατομικό στρώμα Graphene
Ανατομικό στρώμα Graphene
Από: 566 ευρώ